Ymkje van der Zee

 

Mijn naam is Ymkje van der Zee. In 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Sindsdien werk ik met veel plezier bij logopediepraktijk Willewiis. Willewiis is voor mij geen onbekend terrein gezien de kennis en ervaring die ik hier op mocht doen tijdens één van mijn stages.

Het werk als logopedist is voor mij een feestje. Het geeft mij veel voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan de spraak- en taalontwikkeling van kinderen. Hierin staat bij mij plezier voorop en het kind centraal. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen binnen de behandeling; zo kunnen ze leren, groeien en ontwikkelen. De behandelingen kunnen dan ook zowel in het Fries als in het Nederlands gegeven worden. 

Naast mijn werk als logopedist ben ik juf van groep 3 op een basisschool in Bolsward; voor mij bestaat er geen mooiere combinatie. In mijn vrije tijd mag ik graag volleyballen en lezen.

Graag tot ziens op de maandag in Franeker!

Ymkje van der Zee
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: