Thominde Miedema

Willewiis-Thominde-Miedema-logopedist-Franeker-Sexbierum

Mijn streven is dat cliënten tevreden met het resultaat de deur uit gaan!

In 2013 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sindsdien werk ik met veel plezier bij logopediepraktijk Willewiis.Tijdens mijn stage bij Willewiis heb ik veel kennis mogen opdoen met de verschillende facetten binnen de logopedie, onder andere dyslexie en spraak-taalontwikkelingsstoornissen.

Ik heb veel affiniteit en ervaring met het werken met kinderen, mede door mijn voormalige werkzaamheden in de kinderopvang en sinds maart 2019 heb ik zelf een dochter met een open gehemelte (palato schisis). Dit maakt dat ik mij goed kan verplaatsen in de cliënten en zijn/haar ouders/verzorgers. Ook vind ik het werken met volwassenen één van mijn uitdagingen en heb ik daar verschillende cursussen voor gevolgd voor o.a. stemproblemen.

Spontaan, openheid en professioneel zijn woorden die ik op mijzelf van toepassing vind. Ik haal het beste uit mijzelf en de cliënt waardoor er een wederzijdse samenwerking ontstaat. De behandelingen kunnen zowel in het Fries als in het Nederlands.

In de jaren die ik nu werkzaam ben als logopedist heb ik nieuwe kennis opgedaan door het volgen van cursussen wat mij weer verbreding en verdieping geeft tijdens het werken als logopedist. Mijn specialisaties zijn onder andere; Prompt/OMFT/Manuele larynx facilitatie/EVT level 1 & 2/Schisis/lax vox/Metaphon en Hodson&Paden/NLP kids voor logopedisten. 

In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij fanfare Constantia in Menaam en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Tevens is reizen één van mijn passies.

Thominde Miedema
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: