Thominde Miedema

Willewiis-Thominde-Miedema-logopedist-Franeker-Sexbierum

Mijn streven is dat cliënten tevreden met het resultaat de deur uit gaan!

In 2013 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sindsdien werk ik met veel plezier bij logopediepraktijk Willewiis.Tijdens mijn stage bij Willewiis heb ik veel kennis mogen opdoen met de verschillende facetten binnen de logopedie, onder andere dyslexie en spraak-taalontwikkelingsstoornissen.

Ik heb veel affiniteit en ervaring met het werken met kinderen, mede door mijn voormalige werkzaamheden in de kinderopvang en sinds maart 2019 heb ik zelf een dochter met een open gehemelte (palato schisis). Dit maakt dat ik mij goed kan verplaatsen in de cliënten en zijn/haar ouders/verzorgers. Ook vind ik het werken met volwassenen één van mijn uitdagingen en heb ik daar verschillende cursussen voor gevolgd voor o.a. stemproblemen.

Spontaan, openheid en professioneel zijn woorden die ik op mijzelf van toepassing vind. Ik haal het beste uit mijzelf en de cliënt waardoor er een wederzijdse samenwerking ontstaat. De behandelingen kunnen zowel in het Fries als in het Nederlands.

In de jaren die ik nu werkzaam ben als logopedist heb ik nieuwe kennis opgedaan door het volgen van cursussen wat mij weer verbreding en verdieping geeft tijdens het werken als logopedist. Mijn specialisaties zijn onder andere; Prompt/OMFT/Manuele larynx facilitatie/EVT level 1 & 2/Schisis/lax vox/Metaphon en Hodson&Paden/NLP kids voor logopedisten. 

In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij fanfare Constantia in Menaam en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Tevens is reizen één van mijn passies.

Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: