Tessa Fennema-Haitsma

In 1994 studeerde ik af aan de opleiding logopedie in Zwolle. Daarna ben ik direct gestart met een eigen praktijk in de Zuidwesthoek in Friesland. Daar heb ik met veel plezier gewerkt, maar mijn geboorteplaats lokte mij weer terug.
De praktijk in Franeker bestaat nu ruim 8 jaar en elke dag beleef ik weer als een uitdaging.

Ik werk als allround logopedist, maar heb mij gespecialiseerd in dyslexie. Sinds januari 2009 maak ik deel uit van het Dyslexie Netwerk Pento waarbij we ons richten op onderzoek en behandeling van kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie die in aanmerking komen voor de vergoedingsregeling.

Het werken met kinderen is helemaal mijn ding. Wanneer kinderen huppelend de praktijk binnen komen kan ik daar ontzettend van genieten. Als een kind zich op zijn gemak voelt staat het open om iets te leren en te gaan gebruiken in zijn omgeving. Plezier staat bij mij voorop, een vertrekpunt om te gaan daar waar je wilt komen.

Tessa ennema-Haitsma

Tessa Fennema-Haitsma
Logopedist-dyslexiespecialist-kindercoach-NLPcoach
Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: