Tessa Fennema-Haitsma

In 1994 studeerde ik af aan de opleiding logopedie in Zwolle. Daarna ben ik direct gestart met een eigen praktijk in de Zuidwesthoek in Friesland. Daar heb ik met veel plezier gewerkt, maar mijn geboorteplaats lokte mij weer terug.
De praktijk in Franeker bestaat dit jaar 25 jaar en ik beleef elke dag weer als een uitdaging.

Ik werk als allround logopedist, maar heb mij gespecialiseerd in dyslexie. Sinds januari 2009 maak ik deel uit van het Dyslexie Netwerk Pento waarbij we ons richten op onderzoek en behandeling van kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie die in aanmerking komen voor de vergoedingsregeling. De laatste tijd merk ik dat er steeds meer kinderen op mijn pad komen met de combinatie dyslexie en hoogbegaafdheid. Ik kan je verzekeren dat dát helemaal een uitdaging is. Veelal zie je bij deze kinderen zeer grote faalangst. De combinatie met NLP is dan een geweldige toevoeging!

Het werken met kinderen is helemaal mijn ding. Wanneer kinderen huppelend de praktijk binnen komen kan ik daar ontzettend van genieten. Als een kind zich op zijn gemak voelt staat het open om iets te leren en te gaan gebruiken in zijn omgeving. Plezier staat bij mij voorop, een vertrekpunt om te gaan daar waar je wilt komen.
Tessa Fennema-Haitsma willewiis-tessa-logopedist-dyslexiebehandelaar-NLP-Coach-trainer-Franeker-Bolsward-Sexbierum

Tessa Fennema-Haitsma
Logopedist-dyslexiespecialist-kindercoach-NLP trainer en coach 

Tessa Fennama
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: