Rebecca van der Haag

willewiis-rebecca-omft-franeker-bolsward-logopedist

Hallo!

Mijn naam is Rebecca van der Haag. Begin 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist en mocht ik bij Willewiis aan het werk.
Daarvoor heb ik mijn propedeuse pedagogiek behaald.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich op zijn gemak voelt en dat het oefenen leuk is. Geen kind is hetzelfde, ieder kind vraagt om een andere benaderingswijze.
Ik ben creatief en verzin graag spelletjes. Ik oefen vooral spelenderwijs en maak graag gebruik van concreet materiaal.
Daarbij sluit ik aan op de beleving van het kind.

Ik oefen zowel in het Nederlands als in het Fries. In de behandelingen maak ik gebruik van NLP-technieken en de methode Geef me de Vijf.
Ook heb ik de cursus OMFT gevolgd, wat inhoudt dat ik zowel volwassenen als kinderen kan helpen bij problemen met de mond- en tongmotoriek, zoals slissen en verkeerd slikken.
Daarnaast begeleid ik kinderen die een vraag hebben op het gebied van spelling en/of lezen. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van Taal in Blokjes.

In mijn vrije tijd doe ik graag spelletjes en kleur ik kleurplaten in. 

Ik ben werkzaam in Franeker en Bolsward.

Rebecca van der Haag
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: