Nynke AlgeraSinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij Willewiis als specialist op het gebied van de logopedische behandeling van volwassenen en ouderen. Hierbij stel ik mijzelf graag aan u voor!
Ik ben geboren en opgegroeid in Workum. Inmiddels woon ik alweer ruim tien jaar met mijn man en kinderen in Bolsward.
Na een andere loopbaan in coaching en begeleiding van werkzoekenden, ben ik mij in 2012 bewust gaan omscholen tot logopedist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Dit deed ik in combinatie met het gezinsleven van twee jonge dochters. Mijn stages deed ik bij een allround logopediepraktijk en in een zorgcentrum. Ik merkte al snel dat mijn levenservaring en affiniteit met volwassen en ouderen mij erg aansprak. Begin 2017 ben ik direct aan de slag gegaan bij een groot zorgcentrum in de kop van Noord- Holland. Daar ben ik werkzaam geweest op de revalidatie en de langdurige ouderenzorg. De laatste 1,5 jaar werk ik met volwassen en ouderen in de eerstelijnszorg. Ik behandel hiervoor cliënten in een zorgcentrum of aan huis voor klachten op het gebied van taal, spraak, stem en slikken. De oorzaken zijn divers maar kunnen bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan een CVA (hersenbloeding of – infarct), spierziekte of andere neurologische aandoening.
De combinatie met mijn eerdere werkervaring, levenservaring en huidige opleiding geven mij de kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van het mooie beroep van logopedist. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), het CVA- netwerk en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook ben ik afasietherapeut en sta in het afasieregister. Recentelijk ben ik aangesloten bij ParkinsonNet.  In mijn behandeling streef ik ernaar doelgericht en op een praktische manier aan uw hulpvraag te werken en aan te sluiten bij uw dagelijkse omgeving. Neemt u gerust contact met mij op!
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: