Nynke AlgeraSinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij Willewiis als specialist op het gebied van de logopedische behandeling van volwassenen en ouderen. Hierbij stel ik mijzelf graag aan u voor!
Ik ben geboren en opgegroeid in Workum. Inmiddels woon ik alweer ruim tien jaar met mijn man en kinderen in Bolsward.
Na een andere loopbaan in coaching en begeleiding van werkzoekenden, ben ik mij in 2012 bewust gaan omscholen tot logopedist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Dit deed ik in combinatie met het gezinsleven van twee jonge dochters. Mijn stages deed ik bij een allround logopediepraktijk en in een zorgcentrum. Ik merkte al snel dat mijn levenservaring en affiniteit met volwassen en ouderen mij erg aansprak. Begin 2017 ben ik direct aan de slag gegaan bij een groot zorgcentrum in de kop van Noord- Holland. Daar ben ik werkzaam geweest op de revalidatie en de langdurige ouderenzorg. De laatste 1,5 jaar werk ik met volwassen en ouderen in de eerstelijnszorg. Ik behandel hiervoor cliënten in een zorgcentrum of aan huis voor klachten op het gebied van taal, spraak, stem en slikken. De oorzaken zijn divers maar kunnen bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan een CVA (hersenbloeding of – infarct), spierziekte of andere neurologische aandoening.
De combinatie met mijn eerdere werkervaring, levenservaring en huidige opleiding geven mij de kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van het mooie beroep van logopedist. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), het CVA- netwerk en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook ben ik afasietherapeut en sta in het afasieregister. Recentelijk ben ik aangesloten bij ParkinsonNet.  In mijn behandeling streef ik ernaar doelgericht en op een praktische manier aan uw hulpvraag te werken en aan te sluiten bij uw dagelijkse omgeving. Neemt u gerust contact met mij op!
Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: