Mirjam de Vries

   willewiis-mirjam-logopedist-dyslexiespecialist-franeker

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mirjam de Vries en ik ben in juli 2016 afgestudeerd als logopedist en klinisch linguïst/taalwetenschapper. Het werk als logopedist boeit mij enorm. Geen dag is hetzelfde!
Na mijn afstuderen ben ik drie maanden in India geweest om als logopedist te werken in een tehuis voor kinderen met een beperking. Het was een hele bijzondere reis waar ik met veel plezier op terug kijk. In Nederland heb ik inmiddels in verschillende logopediepraktijken gewerkt.

Dankzij de studie Taalwetenschappen en extra scholing mag ik ook kinderen met dyslexie begeleiden. Het geeft mij veel voldoening om kinderen te helpen met lezen en spelling en hun taalontwikkeling te optimaliseren. Plezier in het leren staat bij mij voorop. Daarnaast vind ik het belangrijk om, in samenspraak met de kinderen, voor iedereen een passende behandeling te bieden. De behandelingen kunnen zowel in het Fries als in het Nederlands gegeven worden.
In mijn vrije tijd wandel ik graag en probeer ik in ieder geval één keer per week te sporten. En ja, mijn grootste hobby is lezen!
Graag tot ziens bij Willewiis!


Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: