Laura van ZuidenHee hoi!

Mijn naam is Laura van Zuiden en ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Direct na de opleiding ben ik komen werken bij Willewiis. Mijn stages heb ik gelopen in een logopediepraktijk en op het speciaal onderwijs (cluster 2). Hier heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende problematieken in de spraaktaalontwikkeling en met TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Geen één dag is hetzelfde, dit maakt het werken in de praktijk zo leuk! Het begeleiden van kinderen en volwassenen, zodat ze weer een stap verder komen geeft mij een voldaan gevoel. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig en op zijn of haar gemak voelt binnen de behandelingen. Ik ontdek daarnaast graag de talenten van iedereen. Wat gaat al heel goed? Dit zet ik dan graag in tijdens de behandelingen. Ook het samen ontdekken is iets waar ik enthousiast van word. Samen is daarom ook mijn ‘toverwoord’.

In mijn vrije tijd speel ik trompet bij fanfare CMV Excelsior Grijpskerk en wandel ik graag samen met mijn vriend.

Laura van Zuiden
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: