Logo Willewiis
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"31522":{"name":"Accent Dark","parent":"56d48"},"56d48":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"31522":{"val":"rgb(4, 1, 4)","hsl_parent_dependency":{"h":307,"l":-0.12,"s":0.52}},"56d48":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"31522":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}},"56d48":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Logo Willewiis

Wie we zijn

Al sinds 1995 is de praktijk van Tessa Fennema-Haitsma. Zij nam in Oudemirdum de werkzaamheden over van een logopedist op leeftijd die graag met haar man wilde reizen. De stap naar de droom van een eigen praktijk was gezet. Al snel volgde een uitbreiding van de praktijk naar Balk en Bakhuizen. Een paar jaar later volgde de praktijk in Koudum. Diverse collega's kwamen versterking geven.
Nu is haar praktijk gevestigd in Franeker, met de mooie naam Willewiis. Zij werkt daar inmiddels met veel plezier!

Toen Tessa in 2001 in aanraking kwam met dyslexie ging zij zich daar meer in verdiepen en volgde enige tijd later de opleiding tot dyslexiespecialist. Met deze specialisatie op zak bleek er in Franeker behoefte te zijn aan mensen die kinderen met dyslexie konden begeleiden. De praktijken in Balk, Bakhuizen, Oudemirdum en Koudum achterlatend ging Tessa terug naar haar geboorteplaats. Met een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht startte zij in 2005 Logopediepraktijk Franeker binnen gezondheidscentrum Het Want. Het bleek dat de praktijk al snel groeide en Tessa versterking nodig had.

Inmiddels hebben we een leuk enthousiast team. De logopedisten van logopediepraktijk Willewiis zijn volop bezig met het zoeken naar de juiste benadering en behandeling van hun cliënten en nieuwe uitdagingen.

De naam logopediepraktijk Franeker was destijds snel bedacht en in het leven geroepen. Na ruim 5 jaar heeft Tessa een nieuwe frisse en Friese naam bedacht: logopediepraktijk Willewiis. 

Team Willewiis

Tessa Fennema-Haitsma

Tessa Fennema-Haitsma

Logopedist

  Dyslexiespecialist

  Kindercoach 

NLP trainer en coach

tessa@willewiis.nl

Thominde Miedema

Thominde Vleugel-Miedema

Rebecca van der Haag

Laura van Zuiden

Laura van Zuiden