Wie we zijn

Al sinds 1995 is de praktijk van Tessa Fennema-Haitsma. Zij nam in Oudemirdum de werkzaamheden over van een logopedist op leeftijd die graag met haar man wilde reizen. De stap naar de droom van een eigen praktijk was gezet. Al snel volgde een uitbreiding van de praktijk naar Balk en Bakhuizen. Een paar jaar later volgde de praktijk in Koudum.  Diverse collega's kwamen versterking geven.
Nu is haar praktijk gevestigd in Franeker, met de mooie naam Willewiis. Zij werkt daar inmiddels met veel plezier!


Tessa Fennema-Haitsma
Logopedist-dyslexiespecialist


Team Willewiis

Toen Tessa in 2001 in aanraking kwam met dyslexie ging zij zich daar meer in verdiepen en volgde enige tijd later de opleiding tot dyslexiespecialist. Met deze specialisatie op zak bleek er in Franeker behoefte te zijn aan mensen die kinderen met dyslexie konden begeleiden. De praktijken in Balk, Bakhuizen, Oudemirdum en Koudum achterlatend ging Tessa terug naar haar geboorteplaats. Met een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht startte zij in 2005 Logopediepraktijk Franeker binnen gezondheidscentrum Het Want. Het bleek dat de praktijk al snel groeide en Tessa versterking nodig had.

Inmiddels hebben we een leuk enthousiast team: Thominde Miedema, Rebecca van der Haag, Ymkje van der Zee, Laura van Zuiden,  Nynke Algera en Tessa Fennema-Haitsma. De logopedisten van logopediepraktijk Willewiis zijn volop bezig met het zoeken naar de juiste benadering en behandeling van hun cliënten en nieuwe uitdagingen.

De naam logopediepraktijk Franeker was destijds snel bedacht en in het leven geroepen. Na ruim 5 jaar heeft Tessa een nieuwe frisse en Friese naam bedacht: logopediepraktijk Willewiis. U heeft op de homepage al kunnen lezen waar de naam voor staat.
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: