Wie we zijn

Al sinds 1995 is de praktijk van Tessa Fennema-Haitsma. Zij nam in Oudemirdum de werkzaamheden over van een logopedist op leeftijd die graag met haar man wilde reizen. De stap naar de droom van een eigen praktijk was gezet. Al snel volgde een uitbreiding van de praktijk naar Balk en Bakhuizen. Een paar jaar later volgde de praktijk in Koudum.  Diverse collega's kwamen versterking geven.
Nu is haar praktijk gevestigd in Franeker, met de mooie naam Willewiis. Zij werkt daar inmiddels met veel plezier!


Tessa Fennema-Haitsma
Logopedist-dyslexiespecialist


Team Willewiis

Toen Tessa in 2001 in aanraking kwam met dyslexie ging zij zich daar meer in verdiepen en volgde enige tijd later de opleiding tot dyslexiespecialist. Met deze specialisatie op zak bleek er in Franeker behoefte te zijn aan mensen die kinderen met dyslexie konden begeleiden. De praktijken in Balk, Bakhuizen, Oudemirdum en Koudum achterlatend ging Tessa terug naar haar geboorteplaats. Met een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht startte zij in 2005 Logopediepraktijk Franeker binnen gezondheidscentrum Het Want. Het bleek dat de praktijk al snel groeide en Tessa versterking nodig had.

Inmiddels hebben we een leuk enthousiast team: Thominde Miedema, Mirjam de Vries Rebecca van der Haag, Nynke Algera en Tessa Fennema-Haitsma. De logopedisten van logopediepraktijk Willewiis zijn volop bezig met het zoeken naar de juiste benadering en behandeling van hun cliënten en nieuwe uitdagingen.

De naam logopediepraktijk Franeker was destijds snel bedacht en in het leven geroepen. Na ruim 5 jaar heeft Tessa een nieuwe frisse en Friese naam bedacht: logopediepraktijk Willewiis. U heeft op de homepage al kunnen lezen waar de naam voor staat.
Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: