Webinars

Vanuit Tessa Trainingen geeft Tessa diverse cursussen en opleidingen over NLP

Haar kennis deelt ze ook graag via webinars.

Heb je hierover vragen of wil je meer informatie over een interne cursus NLP?

Neem vrijblijvend contact met haar op via de website van Tessa Trainingen. 

Hier vind je ook gratis e-books!


FaalangstTijdens dit webinar vertelt Tessa je van alles rondom faalangst. Wat is faalangst, welke vormen faalangst zijn er, etc. Je krijgt 10 tips en ook een NLP-oefening om faalangst te verminderen.

MotiverenCliënten motiveren. Voor zorgverleners is het motiveren van cliënten een belangrijk onderdeel van hun dagelijks werk. Als begeleider of therapeut stimuleer je cliënten om actief deel te nemen aan de therapie.

Logopedie en 

hoogbegaafdheid


Tijdens dit webinar staat logopedie en hoogbegaafdheid centraal. Wat is dat? Waar kun je op letten tijdens de intake en de behandeling en is er een andere insteek om hiermee om te gaan als logopedist?

Mijn opgeruimde hoofd


Werk jij met kinderen met een druk hoofdOf kinderen die zich minder kunnen concentreren? Kinderen die moeite hebben met leren of ordenen? Of misschien heb je zelf vaak een vol hoofd? Dan is deze webinar echt wat voor jou!

De logopedist

als coach


Het lijkt er op dat we steeds meer een rol gaan krijgen als coach. Naast onze therapeutische vaardigheden is het handig om een toolbox als coach te ontwikkelen. In deze masterclass diverse modellen om in te zetten.

Spelling "Geregeld"Hoe pak je spellingsproblemen aan? Hoe zorg je dat leerlingen met ernstige dyslexie of spellingsproblemen toch vooruit komen? Wat is het belang van feedback? Wat doe ik met metacognitie? Ontdek het tijdens de online cursus.

Mijn opgeruimde hoofd


Wil je zelf workshops geven over de leerkuil aan kindprofessionals?

Wil je dat op een weloverwogen manier doen? Met de juiste achtergronden en insteek zoals ik het spel heb bedoeld? Onderbouwd met de materie rondom de leeruitdaging? En wil je graag uitdagende werkvormen om in te zetten tijdens je trainingen? Dan is het de moeite waard om eerst de officiële training van “Een duik in de leerkuil” bij mij te volgen.

Onderwerpen in Logopedie