Pia Oevering

Mijn naam is Pia Oevering,  ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Omdat ik mensgericht werk wilde doen en ontzettend dol ben op taal, ben ik na mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur in 2019 begonnen aan de opleiding Logopedie en een master Taalwetenschappen in Groningen. Zodoende heb ik in 2021 de master Neurolinguïstiek aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en vlak daarna de opleiding Logopedie aan de Hanzehogeschool.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het speciaal onderwijs (cluster 2) en in een ziekenhuis, waardoor ik veel verschillende doelgroepen heb gescreend, onderzocht en behandeld en veel kennis heb opgedaan. Als logopedist ben ik graag bezig met adem- en stemproblematiek, maar ook spraak- en taalproblemen behandel ik met veel plezier. De afwisseling in casuïstiek en uitdaging om voor iedere cliënt persoonlijk een passende en leuke behandeling te bedenken en uit te voeren, maakt het werk als logopedist zo waardevol.


Het is mijn doel om anderen vooruit te helpen met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan en mezelf daarin te blijven ontwikkelen om het elke dag weer een klein beetje beter te doen.


Pia werkt op maandag en donderdag in Franeker en op woensdag en vrijdag in Harlingen.


Specialisaties

  • Logopedie bij peuters
  • Dyslexie
  • Master Taal- en Spraakpathologie


Logopedist - Dyslexiespecialist - Linguïst

pia@willewiis.nl

Onderwerpen in Logopedie