Milou Groenewoud

Communicatie gaat niet zozeer over het zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden
                                                            - Jan van der Jagt -

Na mijn opleiding tot kindercoach heb ik de stap gezet om mij te laten omscholen tot logopedist. Beide beroepen hebben veel mooie raakvlakken. In de afgelopen jaren heb ik veel (werk)ervaring opgedaan in het werken met en het behandelen van kinderen met uiteenlopende hulpvragen. 

Communicatie; het lijkt zo vanzelfsprekend maar wanneer dit achterblijft of niet (meer) mogelijk is heeft dit gevolgen voor de cliënt maar ook voor zijn of haar omgeving. Achterblijvende communicatie heeft invloed op dagelijkse activiteiten op het gebied van werk, school en het sociale leven. Ik vind het als kindercoach en logopedist dan ook ontzettend mooi om cliënten en hun omgeving te helpen en te begeleiden, in hun eigen proces om dat stukje communicatie te verbeteren en/of terug te vinden, op welke manier dan ook. 

Tijdens mijn werk vind ik openheid, oprechte interesse, aandacht en een goede samenwerking belangrijk. Iedereen moet zich tijdens mijn behandeling op zijn of haar gemak voelen. Voor mij is de behandeling geslaagd als iedereen met een glimlach vertrekt. 

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport, fotografeer ik graag en ben ik altijd samen met mijn honden: Vincy en June.


Milou werkt op dinsdag en vrijdag in Bolsward.


Specialisaties:

  • Logopedie voor peuters
  • OMFT (cursus 1 en 2)
  • Lees- en spellingsproblemen
  • Kindercoaching

Logopedist - Kindercoach

milou@willewiis.nl

Onderwerpen in Logopedie