Laura Swieringa-van Zuiden

Samen is mijn ‘toverwoord’!

 

In de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Direct na de opleiding ben ik komen werken bij Willewiis. 
Ik heb mijn passie gevonden in het begeleiden van kinderen met lees- en/of spellingsproblemen en dyslexie. De combinatie met coaching vanuit de NLP-technieken is daarbij ook heel waardevol. Het is prachtig om te zien dat de kinderen een stapje verder komen op zowel persoonlijk vlak als in de lees- en spellingsvaardigheden. Samen ontdekken wat hun talenten zijn en die vervolgens inzetten in de behandeling is wat ik graag doe met de kinderen en ouders. Samen is dan ook mijn ‘toverwoord’. Daarnaast staat plezier bij mij voorop, als een kind lachend de deur uit gaat, kan mijn dag niet meer stuk. 

 

Naast mijn passie voor logopedie, heb ik nog een andere passie: trompet spelen. Dit doe ik bij een fanfare bij mij in het dorp. Daarnaast houd ik van lezen en knuffel ik graag met mijn kat. En anders ben ik in de tuin te vinden tussen de kippen: Kelso, Lumen, Masuka en Fez. 


In mijn vrije tijd speel ik trompet bij fanfare CMV Excelsior Grijpskerk en wandel ik graag samen met mijn vriend.


Laura werkt op maandag en donderdag in Franeker en op woensdag en vrijdag in Leeuwarden.


Specialisaties:

Logopedist - Dyslexiespecialist

laura@willewiis.nl

Onderwerpen in Logopedie