Wat doen we?

Willewiis is een laagdrempelig praktijk voor jeugd en gezin waar hulpverleners werkzaam zijn, met deskundigheid op het gebied van de unieke ontwikkeling van het kind. Wij begeleiden en behandelen kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen, die zich als psychosociale of lichamelijke problemen uiten.

Wij hebben expertise op het gebied van kinderen met leerstoornissen , aandacht- en concentratieproblemen, aanpassingsstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, sensomotorische problemen en psychosociale stoornissen.

Kinderen en jongeren met ingewikkelde psychiatrische problematiek verwijzen wij door. Daarnaast kunnen ouders bij ons ondersteuning vragen bij de opvoeding van hun kind. Wij bieden dit aan in de vorm van workshops, trainingen, individuele gesprekken en huisbezoeken voor zowel de ouders als de jeugd.

Door onze expertise en ons netwerk zijn wij in staat om zeer breed naar de problematiek van uw kind te kijken. Zo kunnen wij in samenwerking met u de beste behandeling/begeleiding bepalen en bieden. Wij werken momenteel vanuit de volgende disciplines: logopedie, ergotherapie en weerbaarheidstraining. Wij zijn nog op zoek naar een invulling op het vakgebied kinderfysiotherapie en jeugdpsychologie en orthopedagogiek, gericht op de diagnostiek van leer- en gedragsproblemen. 

Tevens willen wij een integere kennis- en sparringpartner zijn voor scholen, huisartsen en andere hulpverleners betrokken bij het kind of het gezin, zoals bijv. Integrale vroeghulp. Als deze instanties betrokken zijn werken wij in nauwe samenwerking met de betrokken artsen, casemanagers en overige hulpverleners. Wij vragen ouders hier altijd toestemming voor.
Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: