Wat doen we?

Willewiis is een laagdrempelig praktijk voor jeugd en gezin waar hulpverleners werkzaam zijn, met deskundigheid op het gebied van de unieke ontwikkeling van het kind. Wij begeleiden en behandelen kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen, die zich als psychosociale of lichamelijke problemen uiten.

Wij hebben expertise op het gebied van kinderen met leerstoornissen , aandacht- en concentratieproblemen, aanpassingsstoornissen, stoornissen in het autistisch spectrum, sensomotorische problemen en psychosociale stoornissen.

Kinderen en jongeren met ingewikkelde psychiatrische problematiek verwijzen wij door. Daarnaast kunnen ouders bij ons ondersteuning vragen bij de opvoeding van hun kind. Wij bieden dit aan in de vorm van workshops, trainingen, individuele gesprekken en huisbezoeken voor zowel de ouders als de jeugd.

Door onze expertise en ons netwerk zijn wij in staat om zeer breed naar de problematiek van uw kind te kijken. Zo kunnen wij in samenwerking met u de beste behandeling/begeleiding bepalen en bieden. Wij werken momenteel vanuit de volgende disciplines: logopedie, ergotherapie en weerbaarheidstraining. Wij zijn nog op zoek naar een invulling op het vakgebied kinderfysiotherapie en jeugdpsychologie en orthopedagogiek, gericht op de diagnostiek van leer- en gedragsproblemen. 

Tevens willen wij een integere kennis- en sparringpartner zijn voor scholen, huisartsen en andere hulpverleners betrokken bij het kind of het gezin, zoals bijv. Integrale vroeghulp. Als deze instanties betrokken zijn werken wij in nauwe samenwerking met de betrokken artsen, casemanagers en overige hulpverleners. Wij vragen ouders hier altijd toestemming voor.
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: