Samenwerking

Binnen Willewiis, Praktijk voor jeugd en gezin, werken een aantal disciplines samen om u en uw kind te helpen. Na de aanmelding van een vraag wordt in een multidisciplinaire vergadering gekeken wie u het beste kan helpen. Daarna wordt de behandeling door één of meerdere leden van onze praktijk opgestart. De voortgang van de behandeling wordt besproken in de Willewiis-vergadering. U ontvangt hier verslaglegging over.

Zo buigen we ons samen over uw vraag en helpen we u en uw kind verder in het dagelijks leven. In het menu rechts vindt u alle disciplines die samenwerken binnen Willewiis. Onder het kopje “Netwerk” vindt u de collega’s die wij inschakelen bij specifieke vragen die we niet alleen kunnen oplossen.

Wilt u uw kind of gezin bij ons aanmelden? Vul dan het aanmeldingsformulier in. U kunt dit formulier printen en per post naar ons verzenden.

Voor algemene vragen vult u, geheel vrijblijvend, het contactformulier in.
U kunt ook bellen met ons informatienummer: 06- 25527342
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: