Willewiis coaching

Bij Willewiis coaching heeft u de mogelijkheid tot verschillende coaching/training trajecten.
Afhankelijk van de hulpvraag en de wensen kunt u kiezen welk traject voor u of uw kind van toepassing is. Mocht u twijfels hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Matrixcoaching
Iedereen heeft zijn eigen unieke manier van leren en omgaan met emoties. Bij het ontstaan van (leer)problemen blijkt deze innerlijke strategie vaak niet meer goed te werken en veroorzaakt dan problemen. Het is dan van belang om op zoek te gaan naar een andere strategie die beter, makkelijke en sneller werkt om hiermee de oude te vervangen. De nieuwe strategie is uniek en ontwikkeld iemand zelf, op eigen kracht en op zijn eigen wijze, met behulp van de MatriXmethode. MatriXcoaching grijpt in op de beleving van de problematiek en gaat niet op zoek naar de oorzaak van de problematiek. Problemen worden anders gewaardeerd en zelfs vaak opgelost. MatriXcoaching is snelle effectieve methode vanaf de leeftijd van ca. 5 jaar, dus voor kinderen én volwassenen. Het kan ingezet worden bij:

• Een vol hoofd
• Dyslexie
• Ad(h)d
• (faal)angst
• Burnout
• Leerproblemen
• Plannings en organisatie problemen
• gebrek aan concentratie
• medisch onverklaarbare moeheid

Leer-, mentale- en emotionele problemen.
Bij leerproblemen wordt er gezocht naar een andere, eigen leerstrategie die aansluit bij de specifieke behoefte van die persoon. Hierdoor kan informatie beter worden opgenomen en verwerkt, opgeslagen en worden gebruikt.

De MatriXmethode werkt zeer goed bij dyslexie, AD(H)D, (hoog)begaafdheid, HSP, concentratieproblemen, burnout.

Bij het coachen van emotionele problemen biedt MatriXcoaching de klant duidelijke handvaten om deze zelf aan te pakken en/of op te lossen. Bij  lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor is, psychosomatische klachten, is de methode zeer effectief.

Wil je meer weten?
Kijk voor aanvullende informatie ook op de website van Ingrid Stoop, ontwikkelaar van de MatriXmethode.

Lees het artikel in Balans 

Lees het artikel in Flow 
Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: