Dyslexie Netwerk Pento

In 2009 is Tessa met een aantal logopedisten en een Psycholoog van Audiologisch Centrum Friesland een samenwerking gestart wat betreft het vergoede onderzoek/behandeltraject van kinderen met ernstige  enkelvoudige dyslexie. Met een team van 4 enthousiaste mensen hebben we protocollen en richtlijnen ontwikkeld wat uiteindelijk resulteerde in een keurmerk van het NKD (voorheen KD) Inmiddels is het team flink uitgebreid met collega logopedist-dyslexiespecialisten en orthopedagoog-generalisten. Het team staat voor kwaliteit en een ieder van ons verzorgt Behandeling Op Maat. Wij kijken naar dat wat het kind nodig heeft om weer plezier in lezen en/of schrijven te krijgen. Motivatie en plezier staan daarbij centraal. Zowel Tessa als Mirjam zijn aangesloten bij DNP.Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: