Visie

De visie met betrekking tot kinderen is: kinderen die in de praktijk komen plezier hebben in de behandelingen en in contact en communicatie met anderen. Plezier is een startpunt om te werken aan jezelf.

De naam WilleWiis verwijst naar het Fries waarin ‘Wille’ plezier betekent en ‘Wiis’ wijs of trots. Kinderen zijn wijs op hun eigen manier; eigenwijs, wijsheid, je eigen wijze: wiis.

De visie met betrekking tot volwassenen is: volwassenen met problemen op gebied van communicatie optimaal leren functioneren met handicap of beperking in de maatschappij.


Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: