Vergoeding

Vergoeding logopedie 2020
Logopedische zorg wordt in 2020 volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Logopediepraktijk Willewiis heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeringen in Nederland.

De kosten voor logopedie vallen wel onder het eigen risico. Voor 2020 is dit standaard eigen risico wettelijk vastgesteld op € 385,–. Daarnaast heeft u uw eigen risico mogelijk verhoogd bij het afsluiten van uw zorgverzekering in ruil voor een korting op de maandelijkse premie. Dit kan met maximaal € 500,– . Het is raadzaam om voorafgaand aan uw eerste consult uw zorgverzekering te checken, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Voor verzekerden onder de 18 jaar geldt geen eigen risico. De kosten voor logopedie voor kinderen zullen dus niet met een eigen risico verrekend worden.

De tarieven kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar of klik op deze link.


 

Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: