Vergoeding

Vergoeding logopedie 2019
Logopedische zorg wordt in 2019 volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Logopediepraktijk WIllewiis heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeringen in Nederland.

De kosten voor logopedie vallen wel onder het eigen risico. Voor 2019 is dit standaard eigen risico wettelijk vastgesteld op € 385,–. Daarnaast heeft u uw eigen risico mogelijk verhoogd bij het afsluiten van uw zorgverzekering in ruil voor een korting op de maandelijkse premie. Dit kan met maximaal € 500,– . Het is raadzaam om voorafgaand aan uw eerste consult uw zorgverzekering te checken, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Voor verzekerden onder de 18 jaar geldt geen eigen risico. De kosten voor logopedie voor kinderen zullen dus niet met een eigen risico verrekend worden.

De tarieven kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar.


 

Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: