ReAttach

Als praten niet helpt…ReAttach!


ReAttach is een kortdurende, speelse interventie gericht op het optimaliseren van de verwerking van stress en sensorische prikkels, het verbeteren van de emotie regulatie en het activeren van persoonlijke groei. ReAttach is niet belastend voor kind, jongere en volwassene. Cliënten worden door ReAttach pro-actief en veerkrachtiger.


Het kan zijn dat een logopedist ReAttach voorstelt, omdat het hoogstwaarschijnlijk de voortgang ten goede zal komen. Er kunnen dan een aantal afspraken bij Tessa plaatsvinden. In overleg gaan de logopedische behandelingen door, of worden deze tijdelijk gepauzeerd.


(de tekst gaat verder onder de video)


Logopedist - Dyslexiespecialist - Kindercoach

NLP trainer en coach

tessa@willewiis.nl

Al na enkele sessies ervaren cliënten verandering, neemt stress af, worden lichamelijke klachten ten gevolgde van spanning minder, zitten ze beter in hun vel, voelen ze zich emotioneel meer in balans en hebben ze een betere ‘grip’ op hun dagelijkse bezigheden.

ReAttach is een een kortdurende aanpak waarmee we mensen met psychische/mentale klachten op een prettige manier kunnen ondersteunen. De cliënt krijgt breinopdrachten en hoeft niet te praten. Het is veilig en laagdrempelig. We zetten het onder meer in bij: stotteren, weerstand, faalangst, onzekerheid, dyslexie, scheidingsangst en bemoeilijkte emotieregulatie.

ReAttach is in te zetten tijdens de logopedische behandeling. Tevens is er een mogelijkheid voor ondersteuning via de gemeente.

Onderwerpen in Logopedie