Coaching

Naast logopedist, NLP-coach en -trainer voor volwassenen is Tessa ook kindercoach.

"Hoe meer zicht we krijgen op de (onbewuste) processen van onze hersenen, 

hoe beter we in staat zijn onze doelen te realiseren. "


NLP

NLP coaching is een krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling, het stimuleren van positieve overtuigingen, effectieve communicatie, en gedragsveranderingen. Het toepassen en aanleren van de NLP technieken levert meer keuzevrijheid op, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk vergroot. Op deze manier leren kinderen hun brein goed te gebruiken, beter met taal om te gaan en een goede basis voor een creatief en succesvol leven aan te leren. Zo kunnen veel problemen worden aangepakt en voorkomen, zodat kinderen een zetje krijgen om gelukkiger te leven. 

Logopedist - Dyslexiespecialist - Kindercoach

NLP trainer en coach

tessa@willewiis.nl

Kindercoaching

NLP werkt zeer goed bij kinderen, ze hebben levendige fantasie en vinden NLP technieken vaak leuk en makkelijk. Met NLP kindercoaching kun je kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling. Tessa geeft kindercoaching in onze praktijk in Franeker.

Je leert kinderen om hun brein goed te gebruiken, beter met taal om te gaan en een goede basis voor een creatief en succesvol leven aan te leren.

Op deze manier kun je veel problemen aanpakken en voorkomen, zodat kinderen een zetje krijgen om gelukkiger te leven.


NLP kindercoaching is een krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling, het stimuleren van positieve overtuigingen, effectieve communicatie 

en gedragsveranderingen. Hoe meer zicht we krijgen op de (onbewuste) processen van onze hersenen, hoe beter we in staat zijn onze doelen te realiseren. Het toepassen en aanleren van de NLP technieken bij kinderen levert meer keuzevrijheid op,

waardoor de kwaliteit van het leven van een kind aanzienlijk wordt vergroot.

Volwassenen

Ook volwassenen coacht Tessa in de praktijk.

De quote ‘een beter leven begint bij jezelf’ is typerend voor deze methodiek. NLP wordt vaak ingezet om het zelfvertrouwen te vergroten en om gestelde doelen in het leven te halen. Door deze methodiek gaan we aan de slag met je zintuigen, je gedachten en je gevoelens, met maar één doel: bewustwording. En bewustwording is de eerste stap om uiteindelijk je gedrag en gevoel te beïnvloeden.Kindercoach worden

NLP kindercoaching kun je zowel als ouders, begeleiders, leraren en coaches toepassen.

Spreekt dit je aan? Neem vrijblijvend contact op met Tessa voor meer informatie. De opleiding tot NLP kindercoach is voor elke professional die NLP wil leren overbrengen aan kinderen. Die kinderen de tools van NLP mee willen geven om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan en inzicht willen geven in het eigen gedrag van kinderen.

Tessa biedt een 5- daagse training voor professionals die NLP in willen zetten tijdens workshops, training, coaching of het lesgeven in de klas. 

ReAttach

Als praten niet helpt... ReAttach! ReAttach is een kortdurende, speelse interventie gericht op het optimaliseren van de verwerking van stress en sensorische prikkels, het verbeteren van de emotie regulatie en het activeren van persoonlijke groei. ReAttach is niet belastend voor kind, jongere en volwassene. Cliënten worden door ReAttach pro-actief en veerkrachtiger.

Downloads

Ben je zelf kindercoach of pas je NLP toe?

Tessa heeft speelse en prikkelende NLP kindercoach kaarten voor je!

Je kunt ze gratis downloaden. Knippen, plakken, lamineren en hoppa!

Klaar voor gebruik tijdens de les, coaching of therapie.

Ook gratis E-books (zoals die van De Leerkuil!) en de vooronderstellingen dobbelsteen download je gratis.

Kijk ook eens naar de webinars!Onderwerpen in Logopedie