Agenda

Workshop Effectief communiceren met je kind!

Binnenkort de cursus effectief communiceren met je kind! In deze cursus die 6 avonden beslaat, gaan we in op hoe communicatie werkt, welke krachtige overtuigingen je kunnen versterken in de opvoeding van kinderen, leer je om optimaal te communiceren met je kind en nog veel meer. Start in september 2018.

Klik hier voor meer informatie.

 

Ook een miniworkshop over executieve functies. Executieve functies zorgen voor sturen en controle van het  eigen gedrag en zijn nodig oom een taak te kunnen uitvoeren en volbrengen. Kinderen die hier moeite mee hebben ervaren vaak veel frustratie en ouders raken veelal geirriteerd. Inzich in executieve functies en praktische tips worden deze avond besproken!

 

Nieuws
Heb je een vraag op het gebied van waarbij een logopedist wellicht kan helpen, maar weet je niet zeker of je de Corona-crisis zult afwachten?
We beantwoorden vragen graag, ook wanneer er geen logopedische behandeling nodig blijkt te zijn.

Ook patiënten die nog klachten ondervinden na Covid-19 zijn welkom. Ben je bijvoorbeeld nog benauwd of heb je moeite met rustig te ademen/slikken, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stuur de vraag naar info@willewiis.nl en een collega neemt contact op.

Aanmelden voor logopedie is mogelijk, zowel telefonisch als middels videobellen. Samen wordt besproken wat de hulpvraag is en hoe er op dit moment kan worden geoefend. Ook aanmelden kan via bovenstaand e-mailadres. 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2021 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: