Agenda

Workshop Effectief communiceren met je kind!

Binnenkort de cursus effectief communiceren met je kind! In deze cursus die 6 avonden beslaat, gaan we in op hoe communicatie werkt, welke krachtige overtuigingen je kunnen versterken in de opvoeding van kinderen, leer je om optimaal te communiceren met je kind en nog veel meer. Start in september 2018.

Klik hier voor meer informatie.

 

Ook een miniworkshop over executieve functies. Executieve functies zorgen voor sturen en controle van het  eigen gedrag en zijn nodig oom een taak te kunnen uitvoeren en volbrengen. Kinderen die hier moeite mee hebben ervaren vaak veel frustratie en ouders raken veelal geirriteerd. Inzich in executieve functies en praktische tips worden deze avond besproken!

 

Nieuws
Wil je meer weten over effectief communiceren? Meld je dan aan voor het gratis e-book "25 tips voor effectief communiceren" Ga naar aanvragen gratis e-book Effectief communiceren.
Naast Willewiis heeft Tessa nog een bedrijf genaamd Tessa Trainingen. Daar geeft zij trainingen op gebied van effectief communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen op de website

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

   

©2019 Logopedie Willewiis
Privacyverklaring

ontwikkeld door WIE
Aangesloten bij: