Willehoekje

Facebook zomer actie!


Dit weekend is de vakantie begonnen in het Noorden van het Land. 6 weken vrij! Lekker lummelen, luieren, zwemmen, spelen, hangen, op de i-pad, kampen, logeren, op vakantie, puzzelen en voor veel kinderen ook boeken lezen! Een heerlijke tijd en vooral als het weer meewerkt!

Echter geldt niet voor alle kinderen dat ze boeken gaan lezen. Kinderen met dyslexie gaan het liever uit de weg. En juist deze kinderen hebben het zo nodig om in deze 6 weken te blijven lezen. Onderzoek toont aan dat kinderen die niet lezen in de vakantieperiode zichtbaar achteruit gaan op het gebied van lezen. Erg jammer als je daar het afgelopen jaar zo hard voor gewerkt hebt.

Daar hebben we als Willewiis team iets leuks voor bedacht! Alle kinderen die de afgelopen weken in de praktijk kwamen voor behandeling van hun dyslexie hebben van alles gemaakt voor het lezen en spellen. Puzzels, raadsels, opdrachten, rebussen, woordzoekers, noem maar op! Deze hebben ze zelf gemaakt. Op de computer of met de hand en het is prachtig geworden. Wat een werk is er verricht!

Dit hebben ze niet zomaar gedaan. Nee, ze hebben dit voor alle andere kinderen met dyslexie gemaakt. Deze opdrachten kunnen de kinderen in de vakantie gaan maken, zodat ze toch een beetje bezig zijn met lezen en spellen.

En het gave van alles is: de kinderen  ook nog iets winnen als ze alles hebben gemaakt.
Elke week komen er 2 of 3 opdrachten op de facebook pagina van Willewiis te staan. Als jouw kind die allemaal oplost/maakt en na de vakantie bij onze praktijk inlevert dan maakt hij/zij kans op een spellenpakket van €30,00. Mochten er heel veel kinderen meedoen, dan doen we zelfs 2 pakketten!

Verzamel alle antwoorden op een vel of print de opdrachten uit!

Zit je niet op facebook? Stuur dan een mail via het contactforumulier  dan krijg je de opdrachten via de mail!

Zomerse groeten van Team WillewiisAlle letters zijn door elkaar gehusseld. Ontdek de woorden. Ze hebben allemaal te maken met de zomervakantie!

Nieuws

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.
   

©2017 Logopedie Willewiis
ontwikkeld door WIE