Agenda

Workshop Dyslexie en Engels voor ouders en begeleiders!
HOE HELP IK MIJN KIND MET DYSLEXIE BIJ HET LEREN VAN ENGELS?

Op 24 november geeft Carolien Poels van Getting Ahead een workshop voor ouders van kinderen met dyslexie. Het gaat over het leren van de Engelse taal maar dan anders!

Voor kinderen met dyslexie is Engels een moeilijke taal om te leren. Veel woorden zien er in de Engelse taal heel anders uit dan ze worden uitgesproken. Wij krijgen hierover vaak vragen van ouders: hoe kan ik mijn kind helpen met het leren van Engels? Voor deze ouders organiseren wij de workshop Dyslexie en Engels.

Lees hier meer

 


 

Binnenkort de cursus effectief communiceren met je kind! In deze cursus die 6 avonden beslaat, gaan we in op hoe communicatie werkt, welke krachtige overtuigingen je kunnen sterken in de opvoeding van kinderen, leer je om optimaal te communiceren met je kind en nog veel meer!


Ook een miniworkshop over executieve functies. Executieve functies zorgen voor sturen en controle van het  eigen gedrag en zijn nodig oom een taak te kunnen uitvoeren en volbrengen. Kinderen die hier moeite mee hebben ervaren vaak veel frustratie en ouders raken veelal geirriteerd. Inzich in executieve functies en praktische tips worden deze avond besproken!

 

Nieuws

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.
   

©2017 Logopedie Willewiis
ontwikkeld door WIE